Opskrifter

Her finder du alle vores opskrifter og artikler indeholdende opskrifter.

  • Cacio e Pepe

    Cacio e Pepe

    Jeg elsker det Italienske køkken og i sær har jeg en forkærlighed for simple pastaretter. Cacio e Pepe er en af dem, og den er både hurtig, nem og billig at lave. Den består udelukkende af 3 ingredienser: Pecorino Romana, Spaghetti og sort peber. Tit og ofte kan man godt gå lidt på kompromis med…

  • Risalamande med et twist

    Risalamande med et twist

    Risalamande er en elsket juledessert i Danmark, og dens dejlige smag og cremede konsistens gør den til en favorit på mange juleborde. Risalamande laves af risengrød, som vendes sammen med pisket fløde, sukker, vanilje og hakkede mandler. Risalamande serveres traditionelt med lun kirsebærsovs, hvilket skaber en dejlig balance mellem det søde og syrlige. Risalamande opskrift…

  • Bolognese vs kødsovs

    Bolognese vs kødsovs

    Så er der spaghetti med kødsovs! Jeg kan næsten ikke være i mig selv, når jeg høre ordet kødsovs. Og det er ikke fordi der er noget galt i at spise kødsovs. Jeg tror bare jeg har fået serveret så mange kedelige kødsovser, at det hænger mig lidt ud af halsen. Kødsovsen eller millionbøf som…

  • Gratis madplan på under 2 minutter

    Gratis madplan på under 2 minutter

    Hvad skal vi have at spise i aften? Dette er nok et spørgsmål du har hørt masser af gange. Men nu skal jeg vise dig hvordan du på under 2 minutter kan lave en gratis madplan med indkøbsliste og pris som er tilpasset din familie. Sådan laver du en gratis madplan på under 2 minutter…

  • Gateau Marcel – Den berømte chokoladekage

    Gateau Marcel – Den berømte chokoladekage

    En ægte chokoladekage som får tænderne til at løbe i vand. Gateau Marcel er en ægte klassiker og en sikker vinder på desserttallerkenen. Da jeg som ung kok skulle stå for desserten, og ikke lige kunne finde på noget, så kunne man altid lave en Gateau Marcel. Det specielle ved denne kage, udover at den…

  • Amerikanske pandekager

    Amerikanske pandekager

    Har du fulgt med her på siden, så vil du vide at jeg er stor fan af pandekager. Min favorit er de klassiske tynde franske pandekager, men man skal jo spise varieret, så en gang i mellem står den på amerikanske pandekager 🙂 Amerikanske pandekager er kendetegnet ved at være luftige og mindre (ca. 8-10…

  • Pocheret æg i airfryer

    Pocheret æg i airfryer

    Hvad er pocheret æg? Pochering er en tilberedningsteknik hvor man koger æg uden skal. Det kræver en del teknik og øvelse at lave på traditionel vis i en gryde. Men har du en airfryer, så kan du ganske nemt imponere dine gæster med pocheret æg. Video Vis dette opslag på Instagram Et opslag delt af…

  • Vintersuppe med selleri og persille

    Vintersuppe med selleri og persille

    Her i den kolde tid er en god varm vintersuppe en nem og billig aftensmad. Forleden ved denne suppe, er at den kan laves på mange forskellige grøntsager og rodfrugter. Den laves ved at brune dine rodfrugter i lidt olie i en gryde. Tilsætte bouillon og koge det hele mørt og smage til med krydderurter.…

  • Oliventapenade – Nemt og lækkert

    Oliventapenade – Nemt og lækkert

    Oliventapenade eller bare tapenade er en simpel men lækkert tilbehør til tapas, på ristet brød eller på en pizza. Den er også særdeles velegnet til et stykke oksekød eller lam. Næste gang du steger en steak, så prøv at give den en god skefuld oliventapenade ovenpå, mens den hviler de sidste minutter. Hov.. der er…

  • Stuvet spidskål – Opskrift på en klassiker

    Stuvet spidskål – Opskrift på en klassiker

    Det er som om at “stuvet” er gået lidt af mode? Det hører ligesom til den gamle generation. Jeg er selvfølgelig stor fan af, at måden vi laver mad på udvikler sig, og nogle råvarer og tilberedningsmetoder bliver gammeldags. Men derfor er det ikke desto mindre sjovt sommetider, at hive en klassiker frem. Stuvet spidskål…