Opskrifter

Her finder du alle vores opskrifter og artikler indeholdende opskrifter.

  • Gateau Marcel – Den berømte chokoladekage

    Gateau Marcel – Den berømte chokoladekage

    En ægte chokoladekage som får tænderne til at løbe i vand. Gateau Marcel er en ægte klassiker og en sikker vinder på desserttallerkenen. Da jeg som ung kok skulle stå for desserten, og ikke lige kunne finde på noget, så kunne man altid lave en Gateau Marcel. Det specielle ved denne kage, udover at den…

  • Amerikanske pandekager

    Amerikanske pandekager

    Har du fulgt med her på siden, så vil du vide at jeg er stor fan af pandekager. Min favorit er de klassiske tynde franske pandekager, men man skal jo spise varieret, så en gang i mellem står den på amerikanske pandekager 🙂 Amerikanske pandekager er kendetegnet ved at være luftige og mindre (ca. 8-10…

  • Pocheret æg i airfryer

    Pocheret æg i airfryer

    Hvad er pocheret æg? Pochering er en tilberedningsteknik hvor man koger æg uden skal. Det kræver en del teknik og øvelse at lave på traditionel vis i en gryde. Men har du en airfryer, så kan du ganske nemt imponere dine gæster med pocheret æg. Video Vis dette opslag på Instagram Et opslag delt af…

  • Vintersuppe med selleri og persille

    Vintersuppe med selleri og persille

    Her i den kolde tid er en god varm vintersuppe en nem og billig aftensmad. Forleden ved denne suppe, er at den kan laves på mange forskellige grøntsager og rodfrugter. Den laves ved at brune dine rodfrugter i lidt olie i en gryde. Tilsætte bouillon og koge det hele mørt og smage til med krydderurter.…

  • Oliventapenade – Nemt og lækkert

    Oliventapenade – Nemt og lækkert

    Oliventapenade eller bare tapenade er en simpel men lækkert tilbehør til tapas, på ristet brød eller på en pizza. Den er også særdeles velegnet til et stykke oksekød eller lam. Næste gang du steger en steak, så prøv at give den en god skefuld oliventapenade ovenpå, mens den hviler de sidste minutter. Hov.. der er…

  • Stuvet spidskål – Opskrift på en klassiker

    Stuvet spidskål – Opskrift på en klassiker

    Det er som om at “stuvet” er gået lidt af mode? Det hører ligesom til den gamle generation. Jeg er selvfølgelig stor fan af, at måden vi laver mad på udvikler sig, og nogle råvarer og tilberedningsmetoder bliver gammeldags. Men derfor er det ikke desto mindre sjovt sommetider, at hive en klassiker frem. Stuvet spidskål…

  • Kartoffelsalat – Min opskrift

    Kartoffelsalat – Min opskrift

    Kartoffelsalat kan spises året rundt, men er især velegnet om sommeren når der er nye danske kartofler. Kartoffelsalat stammer oprindelig fra tyskland, og findes i mange variationer Servering og tips Friske krydderurter som purløg, dild, persille eller karse passer godt til kartoffelsalat, og kan med fordel vendes i salaten og/eller bruges som pynt på toppen.…

  • Pandekager – Klassisk franske pandekager

    Pandekager – Klassisk franske pandekager

    Tænk at noget så simpelt kan smage så godt? Pandekager er en af mine favoritter, og så er det nemt at lave. Vi starter lige med opskriften, da der er stor sandsynlighed for det er den du er kommet efter. Men har du tid, så læs videre, og lær meget mere om pandekager. Opskrift på…

  • Kartoffelmos – Den bedste opskrift

    Kartoffelmos – Den bedste opskrift

    Kartofler er en fantastisk råvare, som der næsten er uanede muligheder med. En af mine favoritter er kartoffelmos, som er en simpel og billig måde at servere kartofler på. Kartoffelmos kan krydres og varieres på mange måder, men lad os lige starte med grundopskriften. Bonustip: Du kan med fordel som det sidste røre lidt friske…

  • De perfekte røræg

    De perfekte røræg

    Kunsten af lave røræg er ligesom at spille skak. Det er let at lære, men svært at mestre. Vil du have en ekstra silkeblød og flot røræg, så si æggemassen først. Server evt. med hakket purløg og lidt friskkværnet peber på toppen. Æg er en af de mere fascinerende råvarer at arbejde med. Æg har…