,

Pincho Nation – En cirkus oplevelse i Aalborg.

Pincho Nation er et svensk koncept, som har spredt sig til Danmark med restauranter i Aalborg, Randers, Aarhus og 2 i København. Ideen er meget unik, og du kan godt forberede dig på cirkusstemning og masser af farver.

Pincho Nation Aalborg

En fredag i november besøgte vi Pincho Nation i Aalborg. Vi var 2 voksne og 2 teenagepiger, som alle glædede sig til en masse små retter.

For små portioner er netop hvad man får på Pincho. Men lad dig ikke forskrække af det, for det giver lige præcis mulighed for at smage på flere forskellige ting, hvilket man bestemt også får lyst til når man swiper rundt i menukortet.

Når vi skriver swiper i menukortet, så er det fordi Pincho Nation er en App-baseret restaurant, hvor du bestiller maden via deres App.

Dette er min anmeldelse af vores besøg på Pincho Nation i Aalborg.

Pincho Nation App

Hele konceptet med Pincho er at du bestiller din mad og drikkevarer via deres App. Konceptet er meget praktisk og en sjov ting, som gør det lidt unikt og anderledes.

Når du ankommer til Pincho bliver du taget i mod i døren, og får anvist et bord.

Vi anbefaler at du bestiller bord i forvejen, da du ellers risikere at gå forgæves.

For ligesom at illustrerer deres cirkus tema, får man en lille portion popcorn, som en velkomst snack og en bon med et bordnummer på. Det er dette bordnummer som dig og dine gæster taster ind i App’en som sikrer at i bestiller til de rigtige bord.

Det betyder også at alle gæster sidder med hver sin App og bestiller hver sin mad. Tjenerne på Pincho anbefaler man bestiller 3-5 retter af gangen, så man hele tiden har lidt mad at hygge sig med.

Når man så synes man er klar til det, hvis man har appetit på mere, så åbner man bare App’en, og bestiller et par retter mere.

I App’en kan man hele tiden følge med i hvad man har bestilt, og hvad den samlede regning er på. En rigtig smart ting, er at man i App’en kan se sin egen regning, og den samlede regning på hele bordet.

Det betyder også at man blot betaler via App’en når man er færdig, og vælger selv om man vil betale hver for sig, eller der er en der betaler den samlede regning.

Maden på Pincho Nation

Jeg er faktisk en lille smule imponeret over kvaliteten af maden. Priserne er yderst rimelige, og til den pris, så får man ganske fornuftig mad på Pincho.

Der er lidt for en hver smag, og flere af retterne er veganske og der er glutenfrie alternativer hvis man beder om det.

Når man besøger en kæderestaurant som Pincho, hvor hastigheden på serveringen er vigtig, og der skal være en vis ensartethed i maden, så betyder det som ofte også at der er lavet nogle kompromiser.

Det er der også på Pincho, hvor meget af maden er “færdigmad”, men koncept, pris og alt andet taget i betragtning, så havde jeg heller ikke forventet andet.

Farverige drinks

Drikkekortet er tilbyder kulørte og farverige drinks med og uden alkohol. Du kan selvfølgelig også vælge mellem et fornuftigt udvalg af øl og vin.

Mine 2 teenage piger fik en jordbærdrink med candyfloss på toppen, hvilket de synes var super hyggeligt og velsmagende.

Den aften i Aalborg vi besøgte Pincho Nation, talte jeg til at vi var 6 mænd ud af de ca. 80 gæster der var i restauranten. Om der har været et særligt “Ladies night out” arrangement i byen, eller om det er normal kutyme, kan jeg ikke sige med sikkerhed, men noget tyder på at Pincho’s primære målgruppe er kvinder.

Og det giver måske meget god mening, med de små retter og kulørte drinks, at det er sted man søger hen med veninderne. Men selv om du er mand med stor appetit, så snyd ikke dig selv for at besøge Pincho Nation.

Kulørte drinks på Pincho Nation

Hent selv dine drikkevarer

Der er to steder hvor konceptet fejler i min optik.

Pincho overlader en del til kunden selv, hvilket fungere godt. Det vil sige at tjenerne skal ikke udleverer menukort, tage i mod bestillinger, og heller ikke stå for afregningen til slut.

Når du bestiller drikkevarer, så får du en notifikation på telefonen når de klar til afhentning i baren. Jeg synes derfor godt at man kunne yde den service at servere drikkevarerne. Det giver bare et unødigt ren af gæster i restauranten der skal hente drikkevarer.

Det andet sted, som jeg kan mærke generer mig en smule. Det er at man kun har bordet i 2 timer, og flere gange bliver påmindet om hvor lang tid man har tilbage.

Er man ude som børnefamilie, så er der nok ikke de store problemer med at overholde tiden, men er man ude med venner eller veninder, og gerne vil hygge med drinks, og nyde de små retter, så er to timer for lidt.

Ovenstående er blot min oplevelse med Pincho Nation, og jeg synes du skal prøve det selv!

Læs mere om konceptet på www.pinchonation.dk

Lars Bachmann Avatar

Score: 4.8 / 5. Antal stemmer: 4

Vær den første til at give en vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *