Italien

  • Cacio e Pepe

    Cacio e Pepe

    Jeg elsker det Italienske køkken og i sær har jeg en forkærlighed for simple pastaretter. Cacio e Pepe er en af dem, og den er både hurtig, nem og billig at lave. Den består udelukkende af 3 ingredienser: Pecorino Romana, Spaghetti og sort peber. Tit og ofte kan man godt gå lidt på kompromis med…

  • Bolognese vs kødsovs

    Bolognese vs kødsovs

    Så er der spaghetti med kødsovs! Jeg kan næsten ikke være i mig selv, når jeg høre ordet kødsovs. Og det er ikke fordi der er noget galt i at spise kødsovs. Jeg tror bare jeg har fået serveret så mange kedelige kødsovser, at det hænger mig lidt ud af halsen. Kødsovsen eller millionbøf som…

  • Det Italienske køkken

    Det Italienske køkken

    Det klassiske italienske køkken er kendt for sin enkelhed, fokus på friske, ingredienser og regionale variationer. Her er nogle af de vigtigste kendetegn for det italienske køkken Enkelhed Italiensk madlavning er ofte karakteriseret ved enkelhed, hvor få ingredienser bruges, men af høj kvalitet. Retterne er ikke overdådige eller komplicerede, men fokuserer på at fremhæve de…